Logo no.boatexistence.com

Hva er fødselssteinene for august?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fødselssteinene for august?
Hva er fødselssteinene for august?

Video: Hva er fødselssteinene for august?

Video: Hva er fødselssteinene for august?
Video: Mike D -Talks about Brazil 45..Lp, Beastie Boys,Favourite Tracks & more - Radio Broadcast 14/04/2023 2024, Kan
Anonim

August er en av bare tre måneder i året som har tre fødselssteiner! De er peridot, spinell og sardonyx. Peridot er den vanligste fødselssteinen knyttet til august, og har en veldig interessant historie.

Hvorfor har august 3 fødselssteiner?

August Birthstone. Peridot, spinell og sardonyx er de tre fødselssteinene for august. Peridotfødselssteinen er kjent for å være dannet under ekstreme forhold, ettersom den kan finnes i den herdede lavaen som fraktet den dypt fra jordens mantel, så vel som i meteoritter som reiste fra verdensrommet.

Er august fødselsstein sjelden?

Dubbet av de gamle egypterne "The Perle of the Sun", er Augusts fødselsstein en virkelig sjelden og eldgammel stein, funnet i vulkansk lava eller i falne meteoritter. Derfor kommer det ikke som noen overraskelse at den lyse limefargede Peridot-perlen er assosiert med lys og kosmiske utenomjordiske krefter.

Hva er august fødselssteinsfarge?

Augusts fødselsstein, peridoten, er en lysegrønn, eldgammel, kosmisk fødselsstein som er funnet i vulkansk lava på Hawaii - og i meteoritter som har f alt til jorden. Egypterne k alte peridot «solens perle» og mente den hadde spesielle helbredende krefter.

Hva er de to fødselssteinene i august?

Fødselssteinsvalg for august: Peridot, Sardonyx og Spinel.

Anbefalt: