Logo no.boatexistence.com

Hva gjør pull?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør pull?
Hva gjør pull?

Video: Hva gjør pull?

Video: Hva gjør pull?
Video: What Your Pullup Numbers Say About You 2024, Kan
Anonim

git pull-kommandoen brukes til å hente og laste ned innhold fra et eksternt depot og umiddelbart oppdatere det lokale depotet for å matche det innholdet. Å slå sammen eksterne oppstrømsendringer til ditt lokale depot er en vanlig oppgave i Git-baserte samarbeidsarbeidsflyter.

Hva gjør jeg etter git pull?

For effektivt å "angre" en git-pull, kan du ikke angre git-hentingen - men du kan angre git-sammenslåingen som endret din lokale arbeidsgren For å gjøre dette, vil du må git tilbakestille til forpliktelsen du gjorde før du fusjonerte. Du kan finne denne forpliktelsen ved å søke i git reflog.

Hvorfor er git pull dårlig?

it modifiserer arbeidskatalogen din på uforutsigbare måterpause det du gjør for å vurdere andres arbeid er irriterende med git pull. det gjør det vanskelig å rebase korrekt på den eksterne grenen. den rydder ikke opp grener som ble slettet i den eksterne repoen.

Hva er git fetch vs pull?

git hent bare " downloads" endringene fra fjernkontrollen til ditt lokale depot. git pull laster ned endringene og slår dem sammen i din nåværende filial.

Hva er hensikten med rebasing?

Den primære grunnen til rebasing er for å opprettholde en lineær prosjekthistorikk. Tenk for eksempel på en situasjon der hovedgrenen har utviklet seg siden du begynte å jobbe med en funksjonsgren.

Anbefalt: