Logo no.boatexistence.com

I hvilken alder bør en gutt omskjæres?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken alder bør en gutt omskjæres?
I hvilken alder bør en gutt omskjæres?

Video: I hvilken alder bør en gutt omskjæres?

Video: I hvilken alder bør en gutt omskjæres?
Video: Omskjæring av guttebarn i Norge 2024, Kan
Anonim

Disse funnene tyder på at det er bedre å utføre omskjæring når gutter er < 1 år gamle, når anestesikomplikasjonene også er på et minimum. En lengre sykehusinnleggelse er assosiert med økt risiko for infeksjon samt økte kostnader (24).

Kan du bli omskåret uansett alder?

Noen mennesker med en uomskåret penis har prosedyren senere i livet Voksenomskjæring er ofte en enkel prosedyre, selv om det er en større operasjon enn det er hos spedbarn. Folk som velger å få det gjort, kan gjøre det av mange av de samme grunnene foreldre velger det for sine nyfødte – medisinsk, religiøst eller sosi alt.

Hvorfor skal jeg ikke omskjære sønnen min?

Grunner til ikke å velge omskjæring

ønsker unngå operasjon som ikke er nødvendig og som medfører en viss risiko for komplikasjoner, selv om disse er små. bekymring for at fjerning av forhuden kan redusere følsomheten til tuppen av penis og redusere seksuell nytelse for begge partnere senere i livet.

Kan en 12-åring bli omskåret?

Vi blir jevnlig spurt om den beste alderen for omskjæring, og om en gutt på et visst tidspunkt blir for gammel til å få det gjort. Prosedyren utføres rutinemessig for ungdommer i alderen tolv og eldre ved Gentle Procedures Clinic. Ingen medisinsk henvisning er nødvendig.

Hvilken religion blir omskåret ved 13-årsalderen?

I følge Toraen og Halakha (jødisk religiøs lov) er rituell omskjæring av alle mannlige jøder og deres slaver (1. Mosebok 17:10–13) et bud fra Gud som Jøder er forpliktet til å opptre på den åttende dagen etter fødselen, og blir bare utsatt eller opphevet i tilfelle trussel mot barnets liv eller helse.

Anbefalt: