Logo no.boatexistence.com

Under ramadan kan du kysse kona di?

Innholdsfortegnelse:

Under ramadan kan du kysse kona di?
Under ramadan kan du kysse kona di?

Video: Under ramadan kan du kysse kona di?

Video: Under ramadan kan du kysse kona di?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Ja, du kan klemme og kysse partneren din under Ramadan. … Siden muslimer norm alt har lov til å klemme, kysse og ha sex, kan de fortsette med det når fasten er over for dagen.

Kan jeg kysse min kone private deler i islam?

Det er tillatt å kysse de private delene av kona før samleie. Det er imidlertid makruh etter samleie. … Derfor kan ingen metode for seksuell omgang sies å være forbudt før klare bevis for Koranen eller Hadith er funnet.

Er kyss tillatt under faste?

Det er tillatt for en fastende person å utveksle kjærlige og kjærlige ord med sin kone (som han har inngått ekteskapskontrakt med), og det er tillatt for ham å gjøre noen kjærlige handlinger som å kysse sin kone eller klemme henne eller holde henne i hånden hvis han kan kontrollere ønsket.

Kan jeg ligge med mannen min mens jeg faster?

Sex under faste, den religiøse forpliktelsen

Ikke å slå en seng eller ha fysisk samleie mens du faster er en religiøs grense i noen samfunn, men det gjør det ikke har noen negative effekter på helsen din.

Kan jeg elske med min kone under faste?

“ Hvis du er lovlig gift, er sex greit. Gi aldri slipp på rollene dine som kone eller ektemann i ekteskapets rammer. Det blir bare synd hvis du har sex under faste når du ikke er gift, sier Nabatanzi.

Anbefalt: