Logo no.boatexistence.com

Hva er @bean-kommentar?

Innholdsfortegnelse:

Hva er @bean-kommentar?
Hva er @bean-kommentar?

Video: Hva er @bean-kommentar?

Video: Hva er @bean-kommentar?
Video: What Does Highlighted Comment Mean on Youtube? (2022 Simple Explanation) 2024, Kan
Anonim

@Bean er en annotering på metodenivå og en direkte analog av XML-elementet. Annoteringen støtter de fleste attributtene som tilbys av, for eksempel: init-method, destroy-method, autowiring, lazy-init, dependency-check,dependent-on og scope.

Hva er bruken av @bean-annotering i Spring Boot?

Spring @Bean-kommentaren forteller at en metode produserer en bønne som skal administreres av Spring-beholderen. Det er en merknad på metodenivå. Under Java-konfigurasjon (@Configuration) utføres metoden og dens returverdi registreres som en bønne i en BeanFactory.

Hva er @bean in Spring-støvel?

Bean Definition

Om våren kalles objektene som utgjør ryggraden i søknaden din og som administreres av Spring IoC-beholderen bønner. En bønne er et objekt som er instansiert, satt sammen og på annen måte administrert av en Spring IoC-beholder.

Hva gjør @configuration-annotering?

@Konfigurasjonsmerknad indikerer at a klasse erklærer én eller flere @Bean-metoder og kan behandles av Spring-beholderen for å generere bønnedefinisjoner og serviceforespørsler for disse bønnene ved kjøring … Dette kalles Spring Java Config-funksjonen (bruker @Configuration-kommentar).

Hvordan annotering er definert i bønne om våren?

Å lage bønner ved hjelp av komponentskanning kan gjøres i to trinn

  1. 1.1. Annoter bønner med respektive komponentkommentarer. Vi skal bruke en av følgende fire merknader etter behov. @Komponent. …
  2. 1.2. Inkluder bønnepakker i @ComponentScan-kommentaren. AppConfig.java. …
  3. 1.3. Demo. pakke com.howtodoinjava.spring;