Logo no.boatexistence.com

Er goiania Brasil trygt?

Innholdsfortegnelse:

Er goiania Brasil trygt?
Er goiania Brasil trygt?

Video: Er goiania Brasil trygt?

Video: Er goiania Brasil trygt?
Video: Бузиос: все, что вам нужно знать | БРАЗИЛИЯ путешествия vlog 2019 2024, Juli
Anonim

Sikkerhet . Goiânia regnes som en trygg by sammenlignet med de fleste delstatshovedsteder i Brasil. Gjennomsnittlig drapsrate per år er under 450 personer per år ifølge Goiás State Police.

Hvor i Brasil er Goiania?

Goiânia, by, hovedstad i Goiás estado (delstat), sør-sentrale Brasil Det ligger i det brasilianske høylandet i Meia Ponte-elvedalen, rundt 110 miles (177 miles) km) sørvest for Brasília, den føderale hovedstaden. Byen ligger i en høyde av 2493 fot (760 meter) over havet.

Hvor farlig er Rio de Janeiro?

Dessverre er Rio-kriminaliteten ganske høy Voldelig kriminalitet er en «hyppig forekomst», ifølge Overseas Security Advisory Council (OSAC), mens gatekriminalitet som lommetyveri og veskesnapping er "en konstant bekymring," som skjer over hele Rio til alle tider av året.

Er Brasil en trygg by?

Som en generell regel er Brasil trygt for turister. Hvis du planlegger å besøke de store byene og sjekke av de populære turiststedene, er det usannsynlig at du vil oppleve noen problemer med å reise trygt gjennom Brasil.

Er Rio de Janeiro åpen for turister?

Nesten alle. Brasils regjering har vært beryktet avslappet om pandemien - og det inkluderer grensekontroll. Etter en kort stenging i 2020 er grensene nå åpne, inkludert for nesten alle turister, for opphold på opptil 90 dager.

Anbefalt: