Logo no.boatexistence.com

Når er det fjerde selvstendig næringsstipend?

Innholdsfortegnelse:

Når er det fjerde selvstendig næringsstipend?
Når er det fjerde selvstendig næringsstipend?

Video: Når er det fjerde selvstendig næringsstipend?

Video: Når er det fjerde selvstendig næringsstipend?
Video: The 4th of July/Independence Day (For English Learners) 2024, Kan
Anonim

Det fjerde tilskuddet vil dekke en tremåneders periode fra 1. februar 2021 til 30. april 2021. Regjeringen vil vurdere nivået på det andre tilskuddet og fastsette dette etter hvert. Tilskuddene er skattepliktig inntekt og er også underlagt folketrygdavgift.

Når kan jeg kreve det fjerde stipendet for selvstendig næringsvirksomhet?

Krav om det fjerde tilskuddet er nå avsluttet. Siste dato for å fremsette et krav var 1. juni 2021. Netttjenesten for det fjerde tilskuddet er nå tilgjengelig. Denne veiledningen er oppdatert med informasjon om det fjerde SEISS-bevilgningen.

Når kan jeg forvente mitt fjerde tilskudd?

Den fjerde SEISS-bevilgningen skal utstedes om bare noen få måneder, med fordringshavere som er ivrige etter mer informasjon. Briter vil kunne kreve penger for å dekke perioden mellom februar og april 2021. … Tjenestemenn bekreftet i fjor at det ville være et fjerde SEISS-tilskudd for å dekke perioden februar til april.

Er det et selvstendig næringsstipend i september 2021?

The Self-Employment Income Support Scheme (SEISS) gir støtte til selvstendig næringsdrivende som har blitt berørt av koronaviruset (COVID-19). Mellom 29. juli og 30. september 2021 var søknader om det femte tilskuddet til SEISS åpnet. … 2019 til 2020 og leverte selvangivelsen innen eller før 2. mars 2021.

Finnes det et fjerde selvstendig næringsstipend?

Det fjerde tilskuddet vil dekke en tremånedersperiode fra 1. februar 2021 til 30. april 2021. Regjeringen vil vurdere nivået på det andre tilskuddet og fastsette dette etter hvert. Tilskuddene er skattepliktig inntekt og er også underlagt folketrygdavgift.

Anbefalt: