Logo no.boatexistence.com

Kan du turnere talladega superspeedway?

Innholdsfortegnelse:

Kan du turnere talladega superspeedway?
Kan du turnere talladega superspeedway?

Video: Kan du turnere talladega superspeedway?

Video: Kan du turnere talladega superspeedway?
Video: 3,000 miles, 30 places, plus time on 3 tracks? I’m in! 2024, Kan
Anonim

Den guidede omvisningen på Talladega Superspeedway er verdt selv om du ikke er så stor fan av løp.

Er fans tillatt på Talladega 2021?

For nå må vi ta ekstra tiltak for å sikre sikkerheten til alle fans. På dette tidspunktet, for å begrense sosiale sammenkomster, vil ikke Talladega åpne sosiale områder eller tilby underholdning som Big One on the Blvd og Saturday Night Infield Concert. Vi ser frem til å være vertskap for lignende aktiviteter ved fremtidige løp.

Kan du kjøre på Talladega Superspeedway?

Alle kjøretøy må ha gyldig skilt, og alle sjåfører må ha gyldig førerkort. Mindreårige (under 19 år) med gyldig førerkort må være i følge med foreldre eller foresatte. Ingen motorsykler, traktortilhengere eller fritidskjøretøyer er tillatt på banen.

Blier NASCAR-sjåfører?

NASCAR-sjåfører bruker ikke bleier eller kateter Det er viktig at NASCAR-sjåfører opprettholder riktige nivåer av hydrering for å holde seg på topp, men i en konkurranse hvor hvert sekund teller, det er ikke tid til å stoppe for å tisse eller bæsj. Sjåfører må holde den inne eller gå i drakten.

Hva er toppfarten i Talladega?

Hastigheter på over 200 mph (320 km/t) er vanlig i Talladega. Talladega har rekorden for den raskeste registrerte tiden av et NASCAR-kjøretøy på en lukket oval bane, med rekorden på 216,309 mph (348,116 km/t) satt av Rusty Wallace 9. juni 2004.

Anbefalt: