Logo no.boatexistence.com

Vil glasslegemeblødning forsvinne?

Innholdsfortegnelse:

Vil glasslegemeblødning forsvinne?
Vil glasslegemeblødning forsvinne?

Video: Vil glasslegemeblødning forsvinne?

Video: Vil glasslegemeblødning forsvinne?
Video: Vitreous Hemorrhage 2024, Juli
Anonim

Vanligvis er ingen behandling nødvendig for en glasaktig blødning. Blodet skal renses av seg selv og synet ditt vil bli gjenopprettet. Dessverre kan dette ta opptil flere måneder. Øyelegen din vil følge opp med deg og overvåke denne tilstanden til den forsvinner.

Hvordan fikser du en glasslegemeblødning?

Små glasslegemeblødninger kan behandles med en laserbehandling som reparerer blødende kar og rifter i netthinnen, hvis aktuelt. Når kilden til blødning er reparert, kan det ta flere uker før blodet som har samlet seg i øyet forsvinner.

Forsvinner flytere fra glasslegemeblødning?

Flyterne kan være irriterende, men hvis de er milde er det best å ignorere dem, og vente til de avtar med tiden. Hos noen personer med milde blødninger kan blodet forsvinne i løpet av noen få uker. Hos personer med mer alvorlige blødninger kan blodet ta mange måneder før det fjernes, eller det kan hende at blodet ikke blir av i det hele tatt

Kan en netthinneblødning leges av seg selv?

Du trenger kanskje ikke behandling, fordi en netthinneblødning ofte leges av seg selv. Hvis blødningen din er forårsaket av en medisinsk tilstand, vil helsepersonell behandle denne sykdommen.

Kan stress forårsake glasslegemeblødning?

Belastningen forbundet med oppkast, hosting eller nysing kan også noen ganger føre til subkonjunktival blødning. Stress er ikke en anerkjent årsak til subkonjunktival blødning.

Anbefalt: