Logo no.boatexistence.com

Hvordan ta vare på en fet halegekko?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ta vare på en fet halegekko?
Hvordan ta vare på en fet halegekko?

Video: Hvordan ta vare på en fet halegekko?

Video: Hvordan ta vare på en fet halegekko?
Video: Нападение УЖАСНОЙ ПОП ИТ МАСКИ! Сняла на камеру НАСТОЯЩУЮ МАСКУ ПОП ЫТ! 2024, Juli
Anonim

Fet tailed gekkoer, som med de fleste kjæledyr, krever et rent miljø for å trives. Vi anbefaler en punktrengjøring så ofte som mulig (hver dag) og full rengjøring hver 4. uke eller så. Hvis du holder gekkoen i en bioaktiv innhegning, kan du se ren og overvåke innhegningen.

Liker fetthalegekkoer å bli holdt?

Når din African Fat-Tail Gecko spiser og gjør avføring norm alt, kan du håndtere dem. Mange eiere synes det er en flott opplevelse å håndtere en afrikansk Gecko, siden de er veldig føyelige og reagerer godt på menneskelig kontakt (uten å rykke rundt eller prøve å rømme).

Hva trenger du for en fet halegekko?

Den afrikanske fetthalegekko-dietten består vanligvis av levende krypdyrmat som sirisser og/eller melorm. De kan også lett godta silkeorm, voksorm eller pinkiemus, men disse matvarene bør kun gis som et supplement da de har høyt fettinnhold.

Hvor lenge lever en fet halegekko?

Den afrikanske fetthalegekkoens levetid varierer fra 10-15 år og har en tendens til å leve mer i fangenskap. Avlsprosessen for denne arten er fra november til mars og parer seg med flere partnere. Hannen er større og mer dominerende enn hunnene.

Trenger fete gekkoer en varmelampe?

Oppvarming og belysning

Fat Tailed Geckoer er nattaktive, noe som betyr at de ikke krever den samme skarpe belysningen og UVB-oppsettet som daglige øgler ville kreve. De krever imidlertid tilleggsvarme, og bør opprettholdes med en varm side på 90–95 grader, og en kjølig side som er 80 grader eller kjøligere.

Anbefalt: