Er sogeti et capgemini-merke?

Innholdsfortegnelse:

Er sogeti et capgemini-merke?
Er sogeti et capgemini-merke?

Video: Er sogeti et capgemini-merke?

Video: Er sogeti et capgemini-merke?
Video: [Webinar] Testing in digital age; AI makes the difference 2024, Oktober
Anonim

Sogeti er teknologi- og ingeniørtjenester-avdelingen til Capgemini Sogeti Group er et informasjonsteknologikonsulentselskap som spesialiserer seg på lokale profesjonelle tjenester, med hovedkontor i Paris, og sysselsetter rundt 25 000 personer ved rundt 300 filialer i 15 land.

Hva er merkene til Capgemini?

Capgemini-gruppens kjernetilbud støttes av tre spesialiserte undermerker som muliggjør en komplett pakke med ende-til-ende-løsninger for våre kunder

  • Capgemini Engineering. …
  • Capgemini Invent. …
  • Sogeti.

Er Altran et Capgemini-merke?

Altran er nå Capgemini Engineering, en ny merkevare lansert av Capgemini for å støtte organisasjoner når den digitale og fysiske verdenen møtes.

Er Igate Capgemini-merket?

Capgemini fullfører IGATE-fusjonen innen juni

Det franske IT-tjenesteselskapet Capgemini kunngjorde mandag at IGATE nå vil operere eksklusivt under Capgemini-merket, seks måneder etter fullføring av oppkjøpet av det USA-baserte selskapet.

Når kjøpte Capgemini opp Sogeti?

Siden den gang har firmanavnet endret seg gjennom fusjoner og oppkjøp med navn som Cap Gemini Sogeti, Cap Gemini og Cap Gemini Ernst & Young. I 2002 tok Capgemini Group tilbake det opprinnelige navnet og grunnla et datterselskap k alt Sogeti i seks land for å fokusere på det voksende lokale IT-markedet.