Logo no.boatexistence.com

Hvem er det som kjemper med familien min?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er det som kjemper med familien min?
Hvem er det som kjemper med familien min?

Video: Hvem er det som kjemper med familien min?

Video: Hvem er det som kjemper med familien min?
Video: The Wrestlers, Fighting With My Family 2024, Kan
Anonim

Vince Vaughn skildrer den fiktive WWE-rekruttereren/treneren Hutch Morgan i Fighting with My Family.

Hvem er Hutch basert på når han slåss med familien min?

Mens Paige trente med NXT, var ikke Vince Vaughns karakter Hutch Morgan der – han er fiktiv. Regissør Stephen Merchant sa at karakteren er en kombinasjon av de fire eller fem forskjellige WWE-trenerne som Paige hadde. I filmen er Hutch hovedtrener og trener for de neste WWE-stjernene.

Hvem er Hutch Morgan?

I filmen er Hutch Morgan hovedtrener/trener for neste generasjon ("NXT") av WWE-stjerner Opprinnelig ble NXT opprettet i 2010 for å være WWEs gårdssystem for sine hovedmerker, Raw og SmackDown. Karakteren er en fiktiv kombinasjon av de fire eller fem forskjellige WWE-trenerne som Paige hadde.

Er det å slåss med familien en sann historie?

Fighting with My Family er den nye sportsdramedien fra debutfilmregissøren Stephen Merchant. Den følger den sanne historien om WWE-bryteren Paige, som fikk henne til å begynne å bryte sine egne familiemedlemmer i de usannsynlige omgivelsene til Norwich-klubber, før hun gjorde det stort på den globale brytescenen.

Hvem er den kvinnelige bryteren i kampen med familien min?

Florence Pugh, venstre, ble raskt knyttet til WWE-superstjernen Paige, hvis inspirerende sanne historie hun bringer til live i familiekomedien «Fighting With My Family». Som tenåring debuterte Saraya-Jade Bevis for sine foreldre – profesjonelle brytere og promotorer som drev sitt eget treningsstudio i Norwich, England.

Anbefalt: