Logo no.boatexistence.com

Hvor mye koster det å gå på katedralen videregående skole?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye koster det å gå på katedralen videregående skole?
Hvor mye koster det å gå på katedralen videregående skole?

Video: Hvor mye koster det å gå på katedralen videregående skole?

Video: Hvor mye koster det å gå på katedralen videregående skole?
Video: Virtual Tour of Cathedral High School 2024, Kan
Anonim

Hvordan fungerer dette? Ved katedralen har vi sjenerøse givere som betaler en betydelig del av hver elevs kostnader for å gå på skolen vår. Kostnadene våre er nær $20 000 per år per student På grunn av våre givere kan vi begrense undervisningen til maksim alt $7 000 per student.

Hvor mye koster det å gå på Cathedral Catholic High School?

Cathedral Catholic High School-undervisning for skoleåret 2021-2022 er $20, 088. Undervisningen inkluderer et ikke-refunderbart førsteinnskudd på $500 som er inkludert som en del av undervisningen vår.

Er katedralen katolikk en god skole?

Veldig veldig bra skole. Jeg hjalp også flere vennene mine barna aksepterte i CCHS, barna er glade. Nevøen min er juniorstudent i CCHS, vi kan alltid få rask hjelp fra læreren hans. Integritet, medfølelse og respekt er sterkt utviklet i CCHS.

Hvor mye koster National Cathedral School?

Tuition & Fees

Undervisningen for studieåret 2021-2022 er $48, 960. En teknologi- og aktivitetsavgift på $950 blir også vurdert til hver student. Hver innkommende student får en engangsavgift for nye studenter på $1 850.

Hvor mye koster Bishops skolepenger?

Vårt økonomiske bistandsprogram kombinert med ulike betalingsplaner gir muligheter for å kvalifisere familier til å ha råd til en biskopsutdanning. Skolepenger og avgifter for inneværende studieår: Undervisning for klasse 6 til 12 (inkluderer frokostblanding og varm lunsj): $38, 310

Anbefalt: