Hvorfor er lotusspisere så farlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er lotusspisere så farlige?
Hvorfor er lotusspisere så farlige?

Video: Hvorfor er lotusspisere så farlige?

Video: Hvorfor er lotusspisere så farlige?
Video: Video Evidence Is Dangerous | feat. @DominicFrisby 2024, September
Anonim

Lotusspiserne viser seg å være farlige, for de tilbyr en honningplante, Lotus, som gjør at de som spiser den mister interessen for å reise hjem. … Konflikten de står overfor i Lotus-eternes land er at tre av Odysseus' menn spiser lotusblomsten, og som et resultat vil de ikke forlate landet.

Hvorfor er lotuseternes land så farlig?

Hva er faren med lotusplanten? I lotuseternes land var det lotusblomster som forgiftet sinnet. Så snart lotusbladene var spist, var du avhengig av det og ville miste vettet og viljen til å gjøre noe annet.

Er Lotus-eterne onde?

Først må vi vurdere naturen til de homeriske lotusspisere. De er ofte assosiert med døsig narkose, men deres virkelige ondskap i Odyssevs øyne var glemsomheten deres frukt fremk alte hos mennene hans.

Hva gjorde lotusspisere?

En storm sendt av Zevs feier dem med i ni dager før de bringer dem til lotuseternes land, hvor de innfødte gir noen av Odyssevs sine menn lotusens berusende fruktSå snart de spiser denne frukten, mister de alle tanker om hjemmet og lengter etter ingenting mer enn å bli der og spise mer frukt.

Hvilken skade kommer fra Lotus Eaters?

' Lotus-eternes land er mennesker på det afrikanske kontinentet som er avhengige av et stoff som gjorde dem "høye" som sagt i samtiden. De hadde ingen intensjon om å skade Odyssevs, eller hans menn, men de gjorde dem høye nok til å glemme ethvert minne de hadde fra hjemmet. Dette berørte imidlertid bare 2 menn.

Anbefalt: