Logo no.boatexistence.com

Har jeg permisjon på ubestemt tid?

Innholdsfortegnelse:

Har jeg permisjon på ubestemt tid?
Har jeg permisjon på ubestemt tid?

Video: Har jeg permisjon på ubestemt tid?

Video: Har jeg permisjon på ubestemt tid?
Video: Is having Indefinite Leave to Remain in the UK the same thing as having British Citizenship? 2024, Kan
Anonim

Hvis du har permanent opphold eller ubestemt permisjon. … Hvis du har ILE eller ILR, og du søker på EU-oppgjørsordningen, vil du få ubestemt permisjon for å gå inn i eller forbli under EU-oppgjørsordningen – også kjent som oppgjort status. Du trenger ikke å bevise at du har 5 års sammenhengende botid.

Hvordan beviser jeg at jeg har ubestemt permisjon?

Hvordan beviser jeg at jeg har ubestemt oppholdstillatelse?

  1. a Biometric Residence Permit (BRP). …
  2. a No Time Limit (NTL)-stempel i passet ditt (utløpt eller på annen måte), som sier "Det er for tiden ingen tidsbegrensning på innehaverens opphold i Storbritannia";

Har du ubestemt permisjon for å forbli i Storbritannia?

Indefinite Leave to Remain («ILR») eller Indefinite Leave to Enter («ILE»), også referert til som bosetting eller permanent opphold, er typer av immigrasjonsstatus i Storbritannia som betyr at der er ikke lenger en tidsbegrensning for en persons mulighet til å bli i Storbritannia.

Er min ubestemte permisjon gyldig?

Hvis du har ubestemt permisjon til å forbli eller gå inn (ILR eller ILE) Hvis du har ILR eller ILE , er det ikke lenger noen tidsbegrensning for din mulighet til å bli i Storbritannia. Hvis du har ILR eller ILE og hjemmet ditt er i Storbritannia, anses du som bosatt i Storbritannia.

Er ubestemt permisjon det samme som permanent opphold?

Indefinite Leave to Remain (ILR) blir også ofte referert til som ' Permanent Residence'. Hvis du er utenlandsk statsborger og du får Indefinte Permisjon for å forbli, vil du ha tillatelse til å bo og jobbe i Storbritannia uten begrensninger.

Anbefalt: