Logo no.boatexistence.com

Er Benadryl-kapsler trygge for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er Benadryl-kapsler trygge for hunder?
Er Benadryl-kapsler trygge for hunder?

Video: Er Benadryl-kapsler trygge for hunder?

Video: Er Benadryl-kapsler trygge for hunder?
Video: Низкоуглеводные продукты: 5 лучших рыб для еды 2024, Kan
Anonim

Benadryl, eller difenhydramin, er et antihistamin som hjelper til med å lindre symptomene på allergi hos både mennesker og dyr. Den kan også brukes til å lindre symptomene på reisesyke hvis en hund må transporteres lange avstander. For de fleste hunder er den riktige dosen av Benadryl helt trygg.

Kan du gi hunder Benadryl-kapsler?

Dosering av Benadryl for hunderBruk aldri kapsler med tidsutløsning for hunder, da kapsler absorberes annerledes hos hunder enn hos mennesker og kan påvirke hundens dosering. De kan også gå i stykker når de tygges og gi for mye medisin på en gang, og sette hunden din i fare for en overdose.

Kan jeg gi hunden min en 25 mg Benadryl-kapsel?

Offisielt svar. Den generelle dosen av Benadryl (difenhydramin) er 2 til 4 mg/kg opptil tre ganger daglig. Hvis hunden din veier 11,3 kg, vil dosen av Benadryl være 22,6mg til 45,2mg opptil tre ganger om dagen. Benadryl-tabletter er tilgjengelige i styrker på 25 mg og 50 mg.

Hvor mange tabletter kan en hund ta av Benadryl?

Den generelle doseringsretningslinjen for hunder er 1mg Benadryl for hvert kilo kroppsvekt Du må imidlertid alltid konsultere veterinæren din, siden det er en rekke faktorer som kan endre seg denne doseringsanbefalingen. Den gjennomsnittlige dosen inkludert i en tablett er 25 mg, så en hund på 25 pund bør få én tablett.

Kan Benadryl skade hunden min?

Benadryl kan gjøre en hund veldig søvnig, forårsake munntørrhet eller urinretensjon, og potensielt forårsake noen gastrointestinale plager som diaré og/eller oppkast. Hos katter kan det forårsake det motsatte av det det brukes til, k alt en paradoksal effekt - og du kan se spenning.

Anbefalt: