Logo no.boatexistence.com

Vil krystallreker avle med kirsebærreker?

Innholdsfortegnelse:

Vil krystallreker avle med kirsebærreker?
Vil krystallreker avle med kirsebærreker?

Video: Vil krystallreker avle med kirsebærreker?

Video: Vil krystallreker avle med kirsebærreker?
Video: How I breed so many crystal red shrimp - Shrimp Keeping 2024, Kan
Anonim

kirsebærreker og CRS vil ikke blande seg. CRS er fra arten caridina og kirsebær er fra arten Neocaridina. Ulike varianter innen samme art vil krysse seg (f.eks.: gule reker og kirsebærreker eller krystallsvart med krystallrødt).

Hva slags reker blander du med kirsebærreker?

Registrert. Red Cherry er Neocaridina, så du kan ikke blande noen annen farge av Neocaridina: problemet er at de vil avle sammen, og fargeblandingen vil ettermonteres til villtypen, gråaktig eller brun. Du kan blande med caridina (mandarintiger, krystall, t-bier, osv…) og også med den grønne babaultien.

Vil krystallreker avle?

Krystallreker kan krysses med andre Caridina-reker, så det anbefales på det sterkeste at du ikke oppbevarer de med de fleste typer Caridina i samme tank. De er kompatible med Amano-reker eller bambusreker.

Kan oransje reker avle med kirsebærreker?

De kalles noen ganger oransje gresskarreker, de raser 100 % sant og like frodige som Red Cherry-reker. … Vi anbefaler å bare beholde én stamme Neocaridina-reker per tank på grunn av kryssing, som vil få avkommet tilbake til vill farge.

Kan kirsebærreker avle med regnbuereker?

Reker av samme slekt og art vil sannsynligvis hybridisere, men ikke alle reker av samme slekt vil avle For eksempel Red Cherry Shrimp (RCS) Neocaridina heteropoda var. Røde og krystallrøde reker (CRS) Caridina jfr. cantonensis vil ikke blande seg fordi de tilhører en annen slekt.

Anbefalt: