Logo no.boatexistence.com

Hvilken alder er alexis bledel?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken alder er alexis bledel?
Hvilken alder er alexis bledel?

Video: Hvilken alder er alexis bledel?

Video: Hvilken alder er alexis bledel?
Video: This or That: Gilmore Girls Edition with Alexis Bledel 2024, Juli
Anonim

Kimberly Alexis Bledel er en amerikansk skuespillerinne og modell. Hun er kjent for rollen som Rory Gilmore i TV-serien Gilmore Girls, og Emily Malek i The Handmaid's Tale, som hun vant Primetime Emmy Award for fremragende gjesteskuespillerinne i en dramaserie.

Hvor gammel var Alexis Bledel sesong 1?

Alexis Bledel fylte nettopp 19 år da hun begynte å opptre som 16 år gamle Rory Gilmore.

Hvor gammel var Lorelai Gilmore i sesong 1?

Da Gilmore Girls sesong 1 ble sendt i 2000, var Lorelai 32-år gammel, med datteren Rory, nå 16. Alderen til de to var viktig, siden noe som gjør Rory på samme alder som moren hennes var da hun fikk lov til showet for å utforske kontrasten mellom deres to liv og forskjellige opplevelser i oppveksten.

Har Alexis Bledel et barn?

Alexis Bledel Welcomed a Son with Actor Vincent Kartheiser - Inside Their Marriage. Skuespillerinnen Alexis Bledel og hennes skuespillermann, Vincent Kartheiser, la til en sønn til deres herlige blanding. Se hvordan dette kjendisparet nyter ekteskapet uten å legge ut for mye informasjon.

Hvorfor kaller Logan henne ess?

Kallenavnet ble mer enn bare en referanse til Rorys mål. For Logan var det en kjærlig hengivenhet. … Å kalle henne "Ess" var hans måte å forsiktig ribbe Rory for hennes seriøse oppførsel og måten hun holdt arbeidet sitt som studentjournalist til den største betydning

Anbefalt: