Logo no.boatexistence.com

Er livet etter døden en sann historie?

Innholdsfortegnelse:

Er livet etter døden en sann historie?
Er livet etter døden en sann historie?

Video: Er livet etter døden en sann historie?

Video: Er livet etter døden en sann historie?
Video: Hvad sker der, når man dør? | Dokumentar: Døden tur/retur 2024, Kan
Anonim

Nei, 'After Life' er ikke basert på en sann historie eller for den saks skyld Ricky Gervais' liv. … I tilfellet «After Life» skjedde det imidlertid omvendt. Han tenkte på hvordan en mann ville velge å leve i denne verden hvis han ikke hadde noe å tape.

Er After Life selvbiografisk?

«After Life» fremstår som Gervais' mest selvbiografiske verk til dags dato, men forfatteren, regissøren og stjernen forteller faktisk en søt, alvorlig historie om å lære når og hvorfor holde kjeft i helvete. Dette burde ikke komme som noen overraskelse for noen som er kjent med Gervais' TV-prosjekter.

Hvem døde i Ricky Gervais liv?

Den femte episoden av sesong to ser Tony, som fortsatt sørger over tapet av sin kone Lisa (Kerry Godliman), oppdage at faren Ray (David Bradley) også har gått bort, etter å ha levd med demens.

Har Ricky Gervais mistet noen?

'We're All Grieving,' sier Ricky Gervais - Hans nye Netflix-karakter Lost His Wife To Cancer. … I sin Nexflix-serie, «After Life», miner Ricky Gervais den mørke humoren som ligger i sorg. Gervais spiller Tony, en mann som har mistet sin kone i kreft.

Er Ricky Gervais After Life en sann historie?

Nei, 'After Life' er ikke basert på en sann historie eller for den saks skyld Ricky Gervais' liv. Tony Johnson kommer fra Gervais' fantasi; Men som alle andre karakterer skapt av ham, er det mange ting som er felles mellom ham og Tony også. … Sjelen til 'After Life' ligger i kjærlighetshistorien til Tony og Lisa.

Anbefalt: