Hva er en ukryssende handel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ukryssende handel?
Hva er en ukryssende handel?

Video: Hva er en ukryssende handel?

Video: Hva er en ukryssende handel?
Video: What is Uncrossing | Banishment | Return To Sender Work? | ⚔️💥 2024, September
Anonim

En ukryssende handel er der kjøpere på budet og selgere på forespørselen matcher sammen i en enkelt handel ved slutten av en auksjonsperiode. Den ukryssende handelen dukker opp med handelskoden "UT" på London Stock Exchange.

Hva betyr krysset handel?

En krysshandel er en praksis der kjøps- og salgsordrer for samme eiendel motregnes uten å registrere handelen på børsen … En krysshandel forekommer også lovlig når en megler utfører matchede kjøps- og salgsordrer for samme sikkerhet på tvers av ulike kundekontoer og rapporterer dem på en børs.

Hva er en vanlig handel?

Bedrifter som eksporterer under ordinær handel produserer ofte utelukkende med lokale innsatsvarer, men de har lov til å kombinere utenlandske og innenlandske materialer og selge både i inn- og utland.

Hvordan fungerer en krysshandel?

En krysshandel oppstår når en megler utfører en ordre om å kjøpe og selge det samme verdipapiret på samme tid, der både kjøper og selger er kunder til megleren.

Hva betyr forhandlet handel?

Et forhandlet marked refererer til det desentraliserte kjøp og salg av verdipapirer uten en sentral market maker. … Dette selskapet handles utelukkende i over-the-counter-markedet.

Anbefalt: