Logo no.boatexistence.com

Kan nitwits få jobber i minecraft?

Innholdsfortegnelse:

Kan nitwits få jobber i minecraft?
Kan nitwits få jobber i minecraft?

Video: Kan nitwits få jobber i minecraft?

Video: Kan nitwits få jobber i minecraft?
Video: Minecraft 1.16 - Как дать работу сельским жителям! (Работа каждого жителя) 2024, Kan
Anonim

Nitwits kan ikke få jobb. Arbeidsløse landsbyboere vil kreve nye jobbblokker og bli det yrket. Mens landsbyboerne er arbeidsløse, vil de ikke handle og vil vandre mye på jakt etter en jobbblokk, så de oppfører seg litt som en nitwit, men er ikke nitwits.

Hva gjør du med nitwits?

Du kan for eksempel legge dem inn i en jerngård, eller en landsbyboer. Hvis du vil drepe dem uten at golemene går agro på deg, bruk lava eller slipp dem ned i et dypt hull, eller slipp dem ned i et hull med lava i bunnen, eller slipp dem i et hull og legg grus i det… du får ideen.

Kan nitwits bytte yrke?

For å endre jobben til en landsbyboer, er alt du trenger å gjøre å ødelegge jobbsideblokken som de bruker som yrke for øyeblikket. … Nitwits kan ikke endre yrkene sine i Minecraft, så hvis du kommer over disse, spar litt tid og gå videre.

Er nitwits nyttige i Minecraft?

Hva er Nitwits i Minecraft? Nitwits er egentlig en mobb som er mest ubrukelig av mobbene. De kan ikke tildeles en jobb siden de ikke har et yrke.

Kan nitwit landsbyboere jobbe?

Byggeboeren beholder yrket den hadde som zombie, hvis den hadde en før han ble en zombielandsbyboer. … Landsbyboeren kan også være en nitwit, ettersom spillet regner det som et "yrke", men nitwit-landsbyboeren kan fortsatt ikke jobbe.

Anbefalt: