Logo no.boatexistence.com

Hvem er audrey i etterkommere 3?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er audrey i etterkommere 3?
Hvem er audrey i etterkommere 3?

Video: Hvem er audrey i etterkommere 3?

Video: Hvem er audrey i etterkommere 3?
Video: Пара усыновила 3 детей своей умершей соседки. Но они не ожидали, что сделают ЛЮДИ... 2024, Kan
Anonim

Prinsesse Audrey er en sekundær antagonist og bifigur i filmen Descendants, den tilbakevendende sekundære antagonisten til Descendants: Wicked World og hovedantagonisten til Descendants 3, spilt av Sarah Jeffery Sarah Jeffery Jeffery ble født i Vancouver, British Columbia. Faren hennes er afroamerikaner og moren er en urbefolkning kanadier Hun har sunget, danset og opptrådt i musikaler og teateroppsetninger siden hun var tre år gammel. https://charmed-reboot.fandom.com › wiki › Sarah_Jeffery

Sarah Jeffery | Charmed Wiki | Fandom

. Hun er datter av prinsesse Aurora og prins Phillip.

Synger Audrey virkelig i Descendants 3?

Den 9. august delte Disney en video av kvartetten som cruiser rundt og synger låten, som Jeffreys karakter, prinsesse Audrey, bærer i filmen. De vekslet bak rattet, danset med og ga opptredenen på veien litt pizza med morsomme ad-libs.

Hvem skal spille Carlos i etterkommere 4?

Men før hun og VK-ene kom tilbake til de gamle trampeplassene sine, ga Jay og Evie Mal med en tidlig bryllupsgave - et sjarmarmbånd med alle familieemblemene deres, inkludert det til Carlos (spilt av) avdøde Cameron Boyce ). Den representerer «de fire VK-ene, knyttet sammen for alltid», forklarte Evie.

Vil det være en etterkommer 4?

Descendants: The Royal Wedding vil være en episk feiring og avtale-TV, som debuterer fredag 13. august 2021 på Disney Channel, rett etter kl. 20.00. TV-sending av den helt nye DCO Movie SPIN og før Disneys Magic Bake Off. …

Hvorfor hater Audrey Mal?

Personlighet. Audrey er en ekstremt forfengelig jente som har en tendens til å bekymre seg for mye og mener seg selv å være den vakreste jenta på skolen. Da Mal ga andre jenter makeovers, ble hun opprørt, ikke fordi hun trodde Mal var inne på noe, men fordi hun ikke ville at noen skulle konkurrere med henne i utseende.

Anbefalt: