Logo no.boatexistence.com

Hvorfor Audrey ikke i etterkommere 2?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Audrey ikke i etterkommere 2?
Hvorfor Audrey ikke i etterkommere 2?

Video: Hvorfor Audrey ikke i etterkommere 2?

Video: Hvorfor Audrey ikke i etterkommere 2?
Video: Пара усыновила 3 детей своей умершей соседки. Но они не ожидали, что сделают ЛЮДИ... 2024, Kan
Anonim

Jeg kunne ikke være med i den andre filmen på grunn av planleggingskonflikter, men det gikk bra denne gangen. Jeg hadde et møte med Disney før jeg meldte meg på, og de fort alte meg hva de hadde i vente.

Hvor ble det av Audrey i Descendants 2?

Selv om Audrey ikke vises i Descendants 2, blir hun nevnt flere ganger. I følge Jane er det avslørt at Audrey dro på spaferie med Flora, Fauna og Merryweather.

Hvem kronet Audrey som stjeler?

Blir mer og mer sjalu etter å ha funnet ut at Ben (sønn av Belle og Beast) hadde fridd til Mal (Maleficents datter), bryter Audrey seg inn på Auradon-museet og stjeler dronningens kroneog Maleficents septer.

Kommer descendants 4 ut?

Descendants: The Royal Wedding blir en episk feiring og avtale-TV, med debut på fredag 13. august 2021 på Disney Channel, rett etter kl. 20.00. TV-sending av den helt nye DCO Movie SPIN og forutgående Disneys Magic Bake Off.

Hvem skal spille Carlos i etterkommere 4?

Men før hun og VK-ene kom tilbake til de gamle trampeplassene sine, ga Jay og Evie Mal med en tidlig bryllupsgave – et sjarmarmbånd med alle familieemblemene deres, inkludert det til Carlos (spilt av) avdøde Cameron Boyce ). Den representerer «de fire VK-ene, knyttet sammen for alltid», forklarte Evie.

Anbefalt: