Hvem er den andre enøyde ghoulen?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er den andre enøyde ghoulen?
Hvem er den andre enøyde ghoulen?

Video: Hvem er den andre enøyde ghoulen?

Video: Hvem er den andre enøyde ghoulen?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Oktober
Anonim

Nshiro Yasuhisa (安久 奈白, Yasuhisa Nashiro) var en kunstig enøyd ghoul som hindret Ken Kanekis jakt på Madam A sammen med tvillingsøsteren Kurona, som kjente henne som Shiro (シロ, lit. Hvit). Hun ble dødelig såret i kamp, og forlatt for å dø av Akihiro Kanou.

Er kaneki den eneste enøyde ghoul?

Eto Yoshimura og Ichika Kaneki er de eneste bekreftede naturlig-fødte halvghoulene. … Ifølge Eto, omtrent hundre år før den nåværende tidslinjen og hendelsene i mangaserien, eksisterte det en enøyd ghoul så kraftig at ghoulens utseende førte til grunnlaget for CCGs forgjengerorganisasjon.

Hvem er den andre enøyde spøkelsen?

Seidou Takizawa (滝澤 政道, Takizawa Seidō) er en tidligere Rank 2 Ghoul-etterforsker. En klassekamerat av Akira Mado ved akademiet, ble han sammen med Kousuke Houji og utdelt til den 20. avdelingen for å undersøke gourmeten.

Hvem er den sterkeste enøyde spøkelsen?

2 Eto Yoshimura

Eto, også kjent som One-Eyed Owl, var lederen av Aogiri Tree og datteren til Yoshimura og Ukina. Hun var en av de mektigste karakterene i serien, og hun beviste det veldig ofte.

Hvem er den ekte enøyde kongen?

Det er kjent at Arima Kishou var One Eyed King. Han hadde tatt tittelen fordi selv om han var et halvt menneske (fysisk menneske, men med evnene/sansene til en ghoul, unntatt kagunen).

Anbefalt: