Logo no.boatexistence.com

Hvor går bobberen på en fiskesnøre?

Innholdsfortegnelse:

Hvor går bobberen på en fiskesnøre?
Hvor går bobberen på en fiskesnøre?

Video: Hvor går bobberen på en fiskesnøre?

Video: Hvor går bobberen på en fiskesnøre?
Video: How to Setup/Rig/Tie a Fishing Bobber or Float! Quick And Easy! 2024, Kan
Anonim

Plasser bobberen 6-12 fra stangspissen og sørg for at snøret ikke er viklet rundt stangen. Før du kaster, se bak deg for å være sikker på at ingen annet er der. Se også etter trær og busker som kan komme i veien for deg.

Hvor langt skal bobberen være fra kroken?

For bobberen er en mindre mer følsom og gir mindre motstand mot fisken, slik at den lett kan spise agnet. Til slutt, en kort avstand mellom bobberen og kroken ( 1 til 2 fot, norm alt) får ormen din foran mange fisker, men hindrer likevel kroken din fra å feste seg i bunnen.

Går bobberen over søkket?

Hvis bobberen din ligger sidelengs, betyr det vanligvis at du setter søkket til å gå for dypt, og det er på bunnen. Hvis søkket er på bunnen, bobberen vil flyte på siden.

Går søkken over eller under kroken?

Trinn 2: Fest 1 eller 2 søkke, 6 til 12 tommer over kroken. Denne vekten vil holde agnet eller lokket ditt nede i vannet og hjelper til med å svinge det vekk fra land.

Bør jeg fiske med en bobber?

Hvis du fisker levende agn etter ørret, panfish og oksehoder, eller du ønsker å henge agnet fra bunnen, er en bobber gunstig for de fleste fiskere. Hvis du fisker stort agn etter større fisk eller fisker på bunnen, kan en bobber være skadelig for fiskesuksessen.

Anbefalt: