Logo no.boatexistence.com

Hvilken konsulent tar for seg lymfødem?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken konsulent tar for seg lymfødem?
Hvilken konsulent tar for seg lymfødem?

Video: Hvilken konsulent tar for seg lymfødem?

Video: Hvilken konsulent tar for seg lymfødem?
Video: Lymphoedema Matters - Ask the experts - Meet the panel 2024, Kan
Anonim

Siden lymfekarene er den tredje (men mindre kjente) komponenten i sirkulasjonssystemet, vil pasienter som trenger medisinsk behandling for lymfødem sannsynligvis bli henvist til vaskulære spesialister, som behandler arterier, vener og sykdommer i sirkulasjonssystemet.

Hvem er den beste legen for lymfødem?

Dr. Jay Granzow er en internasjon alt anerkjent lymfødem- og lipødemkirurg, stipendiat og pedagog. Han grunnla Lymphedema & Lipedema Center for å gi omfattende og effektiv behandling for lymfødem- og lipødempasienter fra hele verden. Dr.

Hvem utfører lymfødemterapi?

Disse inkluderer fysikalske leger (fysioterapeuter), sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter og massasjeterapeuter som spesialiserer seg på lymfødemterapi. De fleste kreftsentre og sykehusbaserte kreftprogrammer vil kunne henvise deg til en leverandør med ekspertise på brystkreftrelatert lymfødem.

Hva heter en lymfødemterapeut?

Lymphologists er leger som er spesialutdannet i diagnostisering av og terapi for sykdommer i lymfesystemet. De undersøker og behandler blant annet pasienter med lymfedrenasjeforstyrrelser og lymfødem (proteinrik væskeansamling i vevet) i alle alvorlighetsstadier.

Hva bør du ikke gjøre med lymfødem?

Unngå traumer eller skader på det berørte området. Unngå tunge løft med den berørte armen. Ingen nye tatoveringer i det berørte området. Ikke bruk trange klær, bånd, sko eller smykker på det berørte området.

Anbefalt: