Logo no.boatexistence.com

Kan olivenolje bake brownies?

Innholdsfortegnelse:

Kan olivenolje bake brownies?
Kan olivenolje bake brownies?

Video: Kan olivenolje bake brownies?

Video: Kan olivenolje bake brownies?
Video: The Best Fudgy Brownie Recipe | Simple Way Of Making The Perfect Fudgy Brownie 2024, Kan
Anonim

Ja, teknisk sett kan du bruke olivenolje i stedet for vegetabilsk olje til brownies De er begge typer flytende fett og vil tjene lignende formål når de bakes. … Ikke bruk olivenolje med sterk smak eller ekstra virgin, da dette vil ødelegge smaken av browniene dine fullstendig.

Kan jeg bruke olivenolje i brownies i stedet for vegetabilsk olje?

Det er et ideelt valg hvis du ikke har noe annet å erstatte vegetabilsk olje, ettersom olivenolje er en vanlig gjenstand på alle kjøkken. Olivenolje vil også gjøre brownies lysere og gjøre dem luftigere. Olivenolje har også ulike helsefordeler fremfor vegetabilsk olje (og de fleste oljer, for den saks skyld).

Får olivenolje brownies til å smake dårlig?

Ulike typer olivenolje har ulike nivåer av smak. Den sterkeste smaken kommer fra extra virgin olivenolje – denne har en skarp fruktig smak som vil overvinne de andre smakene i brownies, og de kan også smake bittert. Så ja, bruk av extra virgin olivenolje i brownies vil få dem til å smake dårlig!

Er olivenolje brownies gode?

En smaksrik olivenolje gir bare et snev av jordnærhet til brownies som gir en fin kontrast til en dessert som vanligvis er ultrasøt. Og den er flott å bake hvis du er allergisk mot meieriprodukter eller rett og slett er tom for smør! Og i tilfelle du er bekymret, lover jeg at browniene dine ikke smaker olivenolje.

Kan jeg bruke olivenolje i stedet for smør til brownies?

Olivenolje er et sunnere alternativ til smør og vegetabilsk olje. Ekstra lett olivenolje regnes som den beste erstatningen for smør og vegetabilsk olje for å lage brownies.

Anbefalt: