Logo no.boatexistence.com

Fungerer sklerale linser for tørre øyne?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer sklerale linser for tørre øyne?
Fungerer sklerale linser for tørre øyne?

Video: Fungerer sklerale linser for tørre øyne?

Video: Fungerer sklerale linser for tørre øyne?
Video: Scleral Lenses: How To Treat Dry Eye With Contacts! 2024, Kan
Anonim

Et alternativ for å løse tørre øyne er bruk av sklerale linser. Selv om de ofte brukes til å behandle uregelmessigheter i hornhinnen og brytningsfeil, kan sklerale linser også gi stor lindring til pasienter med tørre øyne.

Hvor lenge kan jeg bruke sklerale linser?

1. Hvor lenge kan jeg bruke Skleral-kontaktlinsene mine i løpet av dagen? De fleste pasienter kan få 12-14 timers daglig slitasje fra sklerale kontaktlinser. Noen pasienter må kanskje fjerne linsene med jevne mellomrom i løpet av dagen og sette dem inn igjen med fersk s altvann for å opprettholde best syn og komfort.

Hvor mye koster sklerale linser?

Selv om det ikke er vanlig, i tilfeller der det kreves en kompleks, svært tilpasset skleral linse, kan kostnadene være så høye som $4 000 per øye eller merDe fleste forsikringsprogrammer dekker ikke automatisk hele kostnaden for sklerale kontaktlinser. I noen tilfeller kan synsforsikring redusere kostnadene for linsene og/eller monteringsavgiften.

Hvem er en kandidat for sklerale linser?

Enhver pasient som har hatt problemer med å oppnå tilstrekkelig syn med briller eller konvensjonelle kontaktlinser kan være en god kandidat for sklerale linser. Det er en vanlig misforståelse at sklerale linser kun er beregnet på pasienter med uregelmessig formede hornhinner.

Er harde kontakter bedre for tørre øyne?

Myke kontakter er betydelig bedre for personer med kronisk tørre øyne. Materialene som brukes i myke kontakter er laget for å holde vann og la oksygen passere gjennom linsen for å la øynene puste. Noen som bruker harde kontakter kan ha nytte av å bytte til en myk linse i stedet.

Anbefalt: