Logo no.boatexistence.com

Hvilken najarian bror er eldre?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken najarian bror er eldre?
Hvilken najarian bror er eldre?

Video: Hvilken najarian bror er eldre?

Video: Hvilken najarian bror er eldre?
Video: ETF Spotlight: iShares US Consumer Discretionary ETF 2024, Juli
Anonim

Født i 1957, Jon Najarian er den eldste av fire brødre og sønn av den berømte legen og kirurgen i Minnesota, John Najarian. Han spratt rundt fra college til college for å skape en vellykket profesjonell fotballspiller.

Hvor mye er Jon og Pete Najarian verdt?

Jon Najarian er en trader, markedsanalytiker og foredragsholder som har en estimert nettoverdi på $50 millioner. Han er også medgründer av optionMONSTER.com, en leverandør av markedsintelligens, kommentar- og treningsstrategier, sammen med broren Pete.

Spillte Pete Najarian i NFL?

Født i 1963 i San Francisco, California, vokste Pete Najarian opp i Minnesota og spilte linebacker for Golden Gophers, og tjente All Big-Ten andrelags utmerkelser tre ganger.… Najarian avsluttet sin NFL-karriere med seks karrierestarter og en famlet gjenoppretting som linebacker.

Hvem spilte Pete Najarian fotball for?

Peter Najarian spilte fra 1987 til 1992 i løpet av sin karriere med Minnesota Vikings, Tampa Bay Buccaneers, Toronto Argonauts og Sacramento Surge.

Hvor gammel er Melissa Lee?

Melissa Lee ( født 4. november 1974 i Great Neck, New York) er en reporter og nyhetsanker for CNBC. Siden januar 2009 har hun av og til vært vertskap for Closing Bell når ankeret er utilgjengelig. Hun har også vært vertskap for Options Action, og er nå vert for CNBCs 17:00 ET daglige show Fast Money.

Anbefalt: