Logo no.boatexistence.com

Må du gå i dvalemodus med marginert skilpadde?

Innholdsfortegnelse:

Må du gå i dvalemodus med marginert skilpadde?
Må du gå i dvalemodus med marginert skilpadde?

Video: Må du gå i dvalemodus med marginert skilpadde?

Video: Må du gå i dvalemodus med marginert skilpadde?
Video: Tortoise Hibernation Prep (Winter Is Coming!) 2024, Kan
Anonim

Den marginerte skilpadden dvaler tross alt i naturen, og hvis den holdes utendørs, vil den gå i dvale i fangenskap i områder som opplever temperaturer som er på eller under frysepunktet under vinter.

Hva skjer hvis jeg ikke legger skilpadden min i dvale?

Hvis du bestemmer deg for ikke å gå i dvale for skilpadden din, må den overvintres. Det betyr at du vil gi den riktig UV og oppvarming hele vinteren. Dette kan være vanskelig, siden været er så mye kjøligere. Hvis du ikke er sikker på om du skal legge skilpadden i dvale, snakk med veterinæren din.

Trenger marginerte skilpadder dvalemodus?

Marginerte skilpadder ville dvale naturlig i naturen gjennom vintermånedene. Vi anbefaler at skilpadden din går i dvale hvert år mellom 4 og 8C i 3-4 måneder.

Kan skilpadder overleve uten dvalemodus?

Altfor mange eiere mister skilpadden i dvalemodus. … De formerer seg, vokser og lever godt, alt uten å gå i dvale. Forholdene er gunstige for skilpadden, så de går ikke i dvale Hvis disse forholdene er gitt for kjæledyr, bør kjæledyrene heller ikke trenge å gå i dvale.

Har alle skilpadder dvale?

På denne tiden av året begynner mange mennesker med kjæledyrskilpadder å tenke på å gå i dvalemodus til vennene sine med små skall. Men mange mennesker innser fortsatt ikke at dvalemodus kan være en farlig prosess for en skilpadde, og at ikke alle skilpadder faktisk går i dvale!

Anbefalt: