Logo no.boatexistence.com

Er wwe-historier ekte?

Innholdsfortegnelse:

Er wwe-historier ekte?
Er wwe-historier ekte?

Video: Er wwe-historier ekte?

Video: Er wwe-historier ekte?
Video: WWE Couples Who Are Married In Real Life 2024, Kan
Anonim

Generelt er alt i et profesjonelt brytingshow til en viss grad manus, eller "kayfabe", selv om til tider blir fremstilt som det virkelige liv … Kayfabe er, men av og til ødelagt under show, vanligvis når de håndterer ekte skader under en kamp eller hyller brytere.

Er WWE ekte eller skriptet?

Som i andre profesjonelle brytingkampanjer, er WWE-show ikke legitime konkurranser, men underholdningsbasert forestillingsteater, med historiedrevne, manusbaserte og delvis koreograferte kamper; Imidlertid inkluderer kamper ofte trekk som kan sette utøvere i fare for skade, til og med død, hvis de ikke utføres …

Hvordan fungerer WWE-historier?

Det som ER tungt skrevet er historien. Brytere må veve inn i kampene temaene og vinklene som karakterene deres følger Det betyr at kampene ikke er tilfeldige. Hvis det er en romantisk innfallsvinkel og det er en jente ved ringkanten, må bryteren pine på damen under kampen.

Er det en historie i WWE?

For det meste er historiemoduser i brytingspill enkeltspillerbasert, som vanligvis er den rette veien å gå, men noen flerspillerhistorier har eksistert i WWE-spill og det ble bra i WWE Smackdown Vs Raw 2009.

Bruker WWE-brytere falskt blod?

Mange wrestling-fans vet at det ikke er ketchup-pakker som en bryter bruker for å blø. Det er ekte, bona fide blod som siver ut av kuttene deres. Mange sier at blod er unødvendig å bruke i brytingskunsten, siden det utgjør en stor risiko for utøverne.

Anbefalt: