Logo no.boatexistence.com

Er det norm alt at bare én armhule lukter?

Innholdsfortegnelse:

Er det norm alt at bare én armhule lukter?
Er det norm alt at bare én armhule lukter?

Video: Er det norm alt at bare én armhule lukter?

Video: Er det norm alt at bare én armhule lukter?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Du har kanskje den ene armhulen som bare produserer litt mer svette enn den andre. Dette er helt norm alt og det er en enkel løsning. Det er superenkelt å løse noen av disse problemene. Først må du sørge for at du bruker deodoranten på tørr, ren hud hver dag.

Hvorfor lukter det bare en av armhulene mine?

Hvis du er høyrehendt som mesteparten av verden, vil du bruke den armen mer og produsere svette som fører til molekyler som frigjør organiske svovelforbindelser k alt Thioalcohols som inneholder skarp lukt. Derfor vil høyre armhule lukte mer enn venstre.

Hvorfor lukter den ene armhulen min som løk?

Det viser seg at når denne svovelforbindelsen blandes med bakterier under armen, skaper den et kjemikalie som heter tiol - og dette kjemikaliet er kjent for å lukte som løk. Menn på den annen side hadde økte nivåer av en luktfri fettsyre, som gir en osteaktig lukt når den blandes med bakteriene i armhulen.

Er det norm alt at armhulene lukter vondt?

Den menneskelige armhulen har mye å tilby bakterier Det er fuktig, det er varmt og det er vanligvis mørkt. Men når bakteriene dukker opp, kan de stinke. Det er fordi når noen typer bakterier møter svette, produserer de stinkende forbindelser, og forvandler armhulen fra en nøytral oase til moderskipet av kroppslukt.

Hvorfor lukter armhulene mine selv etter dusjing?

Det som forårsaker den ubehagelige lukten er bakteriene som bygger seg opp på den svette huden din og reagerer med svette og oljer for å vokse og formere seg når svette reagerer med bakterier på huden. Disse bakteriene bryter ned proteiner og fettsyrer, og forårsaker kroppslukt i prosessen.

Anbefalt: