Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er giveren den som har alle minnene?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er giveren den som har alle minnene?
Hvorfor er giveren den som har alle minnene?

Video: Hvorfor er giveren den som har alle minnene?

Video: Hvorfor er giveren den som har alle minnene?
Video: basically the plot of the giver 2024, Kan
Anonim

14 giveren forklarer at Jonas og Giveren må holde på alle minnene fordi: Det gir oss visdom … Selv de eldste som tar alle avgjørelsene for samfunnet, gjør det ikke har disse fellesminnene. De er avhengige av at Giveren gir dem råd basert på hans minner om hva som har skjedd før.

Hvorfor var Jonas og The Giver de eneste som hadde minner?

Ifølge Giveren har Jonas å motta og lagre minner om smerte fordi det gir dem kunnskap Uten kunnskap kan de ikke utføre jobben sin med å gi råd til Eldstekomiteen. … Dette antyder også at fellesskapet er egoistisk fordi de "ofrer" én person for å holde på alle minner om smerte, kjærlighet og så videre.

Hvorfor er The Giver den med alle minnequizlet?

Hvorfor er Giver den med alle minnene? Eldstekomiteen kom til ham for å få visdom.

Hvorfor er det viktig å dele minner i The Giver?

Memories need to be shared» (Lowry 154). Jonas føler at minner, enten det er gode eller dårlige, bør deles med alle. Videre lar minner samfunnet få visdom fra å huske erfaringer fra fortiden. Når det gjelder The Giver, er The Giver uenig i hvordan samfunnet styrer ting.

Hva betyr Giveren når han sier at minner er for alltid?

I Lois Lowrys The Giver er minner "for alltid" i den forstand at de må holdes av minst én person. … Giveren forklarer Jonas at dette "ville bety at samfunnet må bære byrden selv, av minnene du hadde holdt for dem" (155).

Anbefalt: