Logo no.boatexistence.com

Er giveren i svart-hvitt?

Innholdsfortegnelse:

Er giveren i svart-hvitt?
Er giveren i svart-hvitt?

Video: Er giveren i svart-hvitt?

Video: Er giveren i svart-hvitt?
Video: Топ восемь главных признаков, что вы находитесь под воздействием черной магии 2024, Kan
Anonim

Gode nyheter for 'The Giver'-fans. Greit alle sammen, det er på tide å roe seg ned: Det viser seg at The Giver faktisk er i svart-hvitt. Fans av den klassiske Dystopian-romanen ble skremt da traileren ble sluppet i farger for noen uker siden.

Er Giveren i farger?

I romanen kan folk i fremtiden ikke se farger sammen med nesten alle slags følelser. Heldigvis vet vi nå at filmen ikke vil følge traileren i å være helt i farger. Yahoo har nå bekreftet gjennom en featurette at Giver vil være delvis i svart og hvitt, delvis i farger.

Hvorfor er det ingen farge i Giveren?

Jonas og de andre fellesskapsmedlemmene kan ikke se farge fordi fellesskapet har eliminert farger i et forsøk på å opprettholde likhetSameness er fellesskapets navn for full kontroll over alles liv. De ønsker å sikre at alle i fellesskapet deler de samme opplevelsene, så mye de kan.

Er alle hvite i Giveren?

Selv om fargen på Sameness aldri er definert, gjør omslaget til boken og hyppige referanser til Jonas og Giverens lyse øyne og Fionas røde hår det ganske tydelig at alle i samfunnet er hvite.

Er fellesskapet i Giver svart-hvitt?

det er svart-hvitt fordi det ikke er noen farge i boken. Det var interessant for meg at mottakerne hadde lyse øyne. At noen mennesker var forskjellige på en bestemt måte.

Anbefalt: