Kan du hundeslede i alaska i august?

Innholdsfortegnelse:

Kan du hundeslede i alaska i august?
Kan du hundeslede i alaska i august?

Video: Kan du hundeslede i alaska i august?

Video: Kan du hundeslede i alaska i august?
Video: Profil Rejser besøger Grønland 2024, September
Anonim

Alaska Glacier Dog Sledeturer Du trenger ikke vente til vinteren for et hundekjøringseventyr. Vi flyr deg til et snøfelt på isbreen og gjør dine Alaska-kjøredrømmer til virkelighet om sommeren, fra midten av mai til slutten av august.

Kan du kjøre hundekjøring om sommeren i Alaska?

Sommerturer med hundeslede

Selv uten snø byr sommeren på mange muligheter for hundesledeturer. De fleste kjørerkenneler tilbyr turer og demonstrasjoner der du kan lære om sportens historie, hvordan hundene trenes og klappe hundene og valpene.

Kan du hundeslede om sommeren?

Sledehunder må alltid overvåkes for tegn på hypertermi (overoppheting) og dehydrering, men det varmere sommerværet kan åpenbart forverre disse.… Avslutningsvis kan sommeren brukes som en time for å fortsette å trene, samtidig som hundeutøverne våre kan ta en pause fra vinterens trenings- og løpsplan.

Hvor er den beste hundekjøringen i Alaska?

1. Juneau Musher's Camp Tour. Om: Du kan bare finne hundekjøring i Alaska på Juneau Musher's Camp om sommeren. Sleden er på hjul i stedet for snø, men hunder drar deg fortsatt med.

Er hundekjøring i Alaska verdt det?

Hundekjøring i Alaska er en ekte spenning som er verdt splurge. Hvis du er en hundeelsker, eventyrsøker eller bare vil ha fantastisk natur, er disse episke utfluktene et godt valg for familier.

Anbefalt: