Logo no.boatexistence.com

Er tildekking mer smertefullt?

Innholdsfortegnelse:

Er tildekking mer smertefullt?
Er tildekking mer smertefullt?

Video: Er tildekking mer smertefullt?

Video: Er tildekking mer smertefullt?
Video: Surviving Death with Leslie Kean: Evidence for an Afterlife (NDEs, Reincarnation, Mediumship & more) 2024, Kan
Anonim

Så du bør tenke nøye gjennom avgjørelsene dine og velge et motiv som er tidløst og det rette for deg, fordi cover-ups gjør ti ganger mer vondt enn en vanlig tatovering. "

Leder dekk-tatoveringer annerledes?

I tillegg vil helbredelsen avhenge av størrelsen og utformingen av tatoveringen din. Enkle tatoveringsdesign tar vanligvis en uke å helbrede, kompleks design med mange detaljer kan ta lengre tid å helbrede, kan ta noen måneder. … Akkurat som andre tatoveringer dekker tatoveringer også mister glansen og fargen også. De blekner også!!

Er tildekking vanskeligere å fjerne?

Til syvende og sist bør avgjørelsen din være basert på om du vil ha en tatovering på det området av kroppen din lenger. … Lasertatoveringsfjerning er mye vanskeligere etter at en tildekking har blitt gjort, så husk å tenke før du blekker!

Tar dekning lenger?

Tips 5: Coverup-tatoveringer Kan ta flere økter Vi opplever ofte at når vi gjør coverup-tatoveringer, kan det være nødvendig med en til tre økter for å fullføre den første utformingen og for touchups. Det er mulig at når blekket har satt seg, kan det gamle designet være noe synlig, og med en ny pass kan problemet løses.

Er det bedre å fjerne en tatovering eller dekke den til?

Når det gjelder å velge mellom å få en cover-up eller få lasertatoveringsfjerning, er det trygt å si at laserfjerning av tatoveringer vil gi de beste resultatene. Ikke bare gjør fjerning av tatoveringer med laser ting enklere for tatoveringskunstneren din, men det vil åpne opp for de estetiske mulighetene for ny kroppskunst.

Anbefalt: