Logo no.boatexistence.com

Trenger gassfakkelfittings tape?

Innholdsfortegnelse:

Trenger gassfakkelfittings tape?
Trenger gassfakkelfittings tape?

Video: Trenger gassfakkelfittings tape?

Video: Trenger gassfakkelfittings tape?
Video: Staysman & Lazz - Trenger en mann 2024, Kan
Anonim

Flare fittings krever ingen pipedope eller teflontape. Beslaget er forseglet ved komprimering av det utstrakte røret (vanligvis et mykt materiale - som kobber) og beslaget.

Setter du gasstape på fakkelbeslag?

Ikke bruk Teflon ®-tape eller rørforsegling på noen flare-ender fordi du ikke får en lekkasjefri forsegling. Hold flareenden av fittingen fri for fett, olje og gjengetetningsmiddel. Bruk en skiftenøkkel kun på sekskantflatene til beslagene.

Må du bruke teflontape på gassarmaturer?

Hvis du noen gang trenger å koble til en komfyr eller tørketrommel, må du jobbe med gassrør og noen beslag. Å koble en kobling til et gassrør krever litt teflontape for å lage en tett forsegling.

Når bør du ikke bruke teflontape?

En viktig ting å huske på er at PTFE-tape ikke skal brukes ved tilkobling av PVC-koblinger eller ventiler med en innvendig (FPT) gjenge Hvis tapen brukes på hunnkoblinger, en kilevirkning kan oppstå som vil forårsake store belastninger på skjøten under monteringen. PTFE-tape garanterer ikke en lekkasjefri tilkobling.

Stopper teflontape lekkasjer?

Teflontape vil bidra til å forhindre rørleggingslekkasjer Teflontape er absolutt nødvendig for de fleste rørleggerprosjekter. Den fysiske sammensetningen gjør at den kan fylle rørgjenger og koblingsgjenger med en tetningsmasse som forhindrer vann i å lekke gjennom gjengeforbindelsen.

Anbefalt: