Logo no.boatexistence.com

Hva er diaré hos hunder?

Innholdsfortegnelse:

Hva er diaré hos hunder?
Hva er diaré hos hunder?

Video: Hva er diaré hos hunder?

Video: Hva er diaré hos hunder?
Video: Lær om oppkast og diaré hos hund | VETIVO hundefôr | REMA 1000 2024, Kan
Anonim

Diaré er uformet eller løs avføring, som vanligvis forekommer i større mengder og/eller oftere. Diaré er ikke en sykdom, men snarere et tegn på mange forskjellige sykdommer. Diaré forbundet med mindre tilstander kan ofte løses raskt med enkle behandlinger.

Hvor lenge varer hundediaré?

Diarè hos hunder kan oppstå plutselig og vare så lenge som en dag eller to opptil noen få uker eller måneder Hvis hundens diaré vedvarer i mer enn en dag, kan dehydrering være en bekymring. Diaré som varer lenger kan være en indikasjon på at hunden din har et underliggende helseproblem.

Hva er den vanligste årsaken til diaré hos hunder?

Nedenfor har vi listet opp noen av de vanligste årsakene til diaré hos hunder: Spise søppel eller bortskjemt mat . Stress eller angst . Endring i kosthold eller godbiter.

Når bør jeg være bekymret for hundens diaré?

Hvis diaréen ikke går over ved å holde tilbake på maten og deretter gjeninnføre en kjedelig diett, er det på tide å ringe veterinæren. Kjæledyr som har kronisk myk avføring eller kronisk full diaré bør definitivt undersøkes av veterinær, selv om de ellers oppfører seg norm alt.

Hva gjør du når en hund har diaré?

Å holde tilbake mat i 12 til 24 timer, og å gi vann i små mengder ofte, kan fjerne årsaken til uroligheten og la mage-tarmkanalen sette seg. Det er vanligvis den første angrepslinjen for diaré. Før du bestemmer deg for en faste, sørg for at hunden din er frisk nok til å tåle den.

Anbefalt: