Logo no.boatexistence.com

Hvilken av disse er en stressfaktor for arbeidshindre?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken av disse er en stressfaktor for arbeidshindre?
Hvilken av disse er en stressfaktor for arbeidshindre?

Video: Hvilken av disse er en stressfaktor for arbeidshindre?

Video: Hvilken av disse er en stressfaktor for arbeidshindre?
Video: How stress affects your brain - Madhumita Murgia 2024, Kan
Anonim

Eksempler på hindringer stressfaktorer i arbeidssammenheng inkluderer begrensninger, problemer, ressursmangel, rolletvetydighet, rolle og mellommenneskelig konflikt, rolledissensus, rolleinterferens, rollebelastning, rolleklarhet (omvendt kodet), rolleoverbelastning, veilederrelatert stress og organisasjonspolitikk.

Hva er hindringer?

Hinderstressorer er arbeidsrelaterte krav eller omstendigheter som har en tendens til å begrense eller forstyrre en persons prestasjoner på jobb, og som sannsynligvis ikke er forbundet med potensielle gevinster for individet (Boswell et al., 2004).

Er en arbeidshindres stressor-quizlet?

En arbeidsutfordringsstressfaktor som refererer til en sterk følelse av at tiden du har til å utføre en oppgave bare ikke er nok.… En nonwork hinderstressor som refererer til en spesiell form for rollekonflikt der kravene til en arbeidsrolle hindrer oppfyllelsen av kravene i en familierolle (eller omvendt).

Hvilken av følgende er en stressfaktor på ikke-arbeidsnivå?

Hva er noen stressfaktorer uten arbeid? Familietidskrav, personlig utvikling, positive livshendelser. Psykologisk belastning, fysiologiske belastninger, atferdsmessige belastninger. Angst, depresjon, fiendtlighet, glemsel osv.

Hvilket av følgende er et eksempel på stressfaktor?

Eksempler på stress i livet er: Dødsfallet til en kjære . Skilsmisse . Map av jobb.

Anbefalt: