Logo no.boatexistence.com

Hvem er vampyren på blodrød himmel?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er vampyren på blodrød himmel?
Hvem er vampyren på blodrød himmel?

Video: Hvem er vampyren på blodrød himmel?

Video: Hvem er vampyren på blodrød himmel?
Video: The Vampires From Blood Red Sky | Netflix Original 2024, Kan
Anonim

Se, ikke bare er flyet rigget til å eksplodere, men takket være den sadistiske skurken Eightball (Alexander Scheer) har alle på flyet - bortsett fra Elias og Farid - blitt smittet med Nadjas voldelige stamme av vampyrisme.

Hvem er monsteret i Blood Red Sky?

Alexander Scheer som Robert/Eightball, et psykotisk tysk medlem av terroristene.

Hva drepte Nikolai i blodrød himmel?

Selv om Nikolais død kan virke som et grelt plotthull, forvandlet han seg ikke av en god grunn: han var allerede død før vampyren drakk blodet hans. I en serie tilbakeblikk ble det avslørt at Nikolai ble angrepet av en vampyr mens han søkte etter hjelp etter at bilen deres brøt sammen.

Er Nadja en vampyr på blodrød himmel?

Historien følger Nadja, en mor som lider av det som ser ut til å være leukemi - men er faktisk vampyrisme, som hun kontrollerer med medisiner. Sammen med sønnen Elias prøver hun å fly til New York City for en medisinsk behandling som kan kurere tilstanden hennes.

Hva er hemmeligheten i Blood Red Sky?

1899 offisiell teaser (Netflix)

Lite vet de, men Nadja har en mørk hemmelighet: hun er en vampyr Hun står overfor et umulig valg om hvorvidt å avsløre seg selv for å redde sønnen hennes, og du kan være sikker på at hvis hun gjør det, vil terroristene ende opp med å være de som valgte feil fly.

Anbefalt: