Logo no.boatexistence.com

Batatelliserer den svarte katten vold i hjemmet?

Innholdsfortegnelse:

Batatelliserer den svarte katten vold i hjemmet?
Batatelliserer den svarte katten vold i hjemmet?

Video: Batatelliserer den svarte katten vold i hjemmet?

Video: Batatelliserer den svarte katten vold i hjemmet?
Video: КУРИЦА И УТКА В ГЛИНЕ. SUB ENG, FR, ESP, IT, 中文 2024, Kan
Anonim

"The Black Cat" utnytter og bagatelliserer problemer med vold i hjemmet. Den materielle fattigdommen i det andre hjemmet i "Den svarte katten" gjenspeiler fattigdommen i parets ekteskap.

Hvilken forbrytelse ble begått i The Black Cat?

For, som leseren ser, går orangutangen fri etter å ha myrdet kvinnene, selv om han teknisk sett er dømt, og fortelleren i "The Black Cat" er dømt til døden for drap på sin kone, men ikke dømt for sin grusomhet mot dyr. Så i en historie ser vi et menneske som blir ustraffet for drap på et dyr.

Hvilken hjemlig frykt utforsker The Black Cat?

For å utforske den sanne frykten for galskap og dens relevans i dette arbeidet, ble flere publiserte artikler og nærlesninger av teksten sammenlignet og kontrastert. Gjennom denne utforskningen er galskapen fast bestemt på å spille en større rolle enn opprinnelig antatt i Poes «The Black Cat».

Hvorfor er fortelleren voldelig i The Black Cat?

I Edgar Allan Poes "The Black Cat" tilskriver fortelleren sin voldelige oppførsel til alkoholisme Han uttaler at den første svarte katten, Pluto, var et spesielt elsket kjæledyr, men i løpet av noen år førte "Fjelende ubønnhørlighet" til at fortelleren ble mer voldelig og irritabel dag for dag.

Hva synes fortelleren om å drepe sin kone i The Black Cat?

Den nye katten følger fortelleren over alt, men fortellerens skyldfølelse og mentale ustabilitet gjør at han blir avsky, irritert og livredd av den. … Når kona hans prøver å hindre ham i å drepe den, vender fortelleren sitt raseri mot kona og dreper henne med -øksen.

Anbefalt: