Logo no.boatexistence.com

Er det portforbud for grønne p-plater?

Innholdsfortegnelse:

Er det portforbud for grønne p-plater?
Er det portforbud for grønne p-plater?

Video: Er det portforbud for grønne p-plater?

Video: Er det portforbud for grønne p-plater?
Video: BAKHSH PILOV Bukhariske jøder 1000 år gammel OPSKRIFT SÅDAN MAGER MAN 2024, Kan
Anonim

Nattkjøring ingen restriksjoner - de gjelder kun for de første 6 månedene av et foreløpig sertifikat (hele dine røde P-er).

Har grønne P-plater et portforbud?

Hovedforskjellen mellom kjørerestriksjonene for den røde og den grønne p-platen i Queensland er at grønne P-plater ikke har noen passasjerrestriksjoner og kan bruke en telefon handsfree.

Kan Green P-plater kjøre etter midnatt WA?

Foreløpige førerkort lisensinnehavere har ikke lov til å kjøre mellom midnatt og 05.00 de første seks månedene de har førerkort (eller perioder som til sammen utgjør seks måneder) med mindre kjøringen er for utdanning eller arbeid og en 0.0 BAC gjelder.

Hva er portforbudet for Green P platers WA?

Sjåfører med foreløpig førerkort stoppet av politiet mellom midnatt og kl. 05.00 må vise at de oppfyller disse unntakene. Hvis de ikke kan det, vil sertifikatet deres ikke være gyldig (dvs. de vil bli ansett for å kjøre uten førerkort) og påfølgende straffer vil gjelde.

Kan p2-ere kjøre etter midnatt?

Ingen kjøring mellom midnatt og 05.00 med mindre en kvalifisert tilsynsfører sitter ved siden av deg eller du oppfyller unntakskriteriene Denne regelen gjelder IKKE P2-førere eller motorsyklister under 25 år som inneha P2-sertifikat eller fullt bilsertifikat. Les mer om ingen kjøring mellom midnatt og 05.00.

Anbefalt: