Logo no.boatexistence.com

Utnyttes livets kalk når den forvandles?

Innholdsfortegnelse:

Utnyttes livets kalk når den forvandles?
Utnyttes livets kalk når den forvandles?

Video: Utnyttes livets kalk når den forvandles?

Video: Utnyttes livets kalk når den forvandles?
Video: Система мастер-ключей: ваш ключ к изобилию 2024, Kan
Anonim

Omforming av et kort vil ikke fjerne bruken av det fordi det er det samme objektet. Fordi du måtte trykke på kalken for å aktivere dens evne, vil den forbli trykket selv etter at evnen er løst.

Vil du transformere kort når de forvandles?

når du trykker på en skapning for en evne og deretter bruker transformasjonsevnen hans og han endrer seg til den andre skapningen, blir han uutnyttet? Nei. Transformering endrer ikke de andre statusene til permanent, for eksempel tappet/uutnyttet.

Hvordan fungerer dobbeltsidede kort?

Et dobbeltsidig kort kommer alltid inn på slagmarken med forsiden opp … De to sidene på et dobbeltsidig kort har ofte samme farge, men ikke alltid. Baksidens egenskaper betyr bare hvis kortet er på slagmarken og baksiden vises. Ellers er det bare forsidens egenskaper som teller.

Hvordan fungerer transformasjon MTG?

Transform er en nøkkelordhandling introdusert i Innistrad og betyr å snu et dobbeltsidig kort på baksiden, endre kortflaten som er synlig.

Hvordan fungerer flippkort?

Regler. Du ignorerer informasjonen på den nederste halvdelen av kortet til skapningen i spill "snupper" når visse heroiske betingelser er oppfylt. Når du snur en helt, snu den opp-ned og spiller med den andre halvdelen av kortet. Alle de snudde versjonene er legendariske og har kraftige egenskaper.

Anbefalt: