Logo no.boatexistence.com

Er erling haaland engelsk?

Innholdsfortegnelse:

Er erling haaland engelsk?
Er erling haaland engelsk?

Video: Er erling haaland engelsk?

Video: Er erling haaland engelsk?
Video: Erling Haaland wasn’t made for interviews 2024, Kan
Anonim

Erling Braut Haaland (né Håland; født 21. juli 2000) er en norsk profesjonell fotballspiller. Han spiller som spiss for den tyske Bundesliga-klubben Borussia Dortmund og det norske landslaget. Haaland ble født i Leeds, England. Faren hans, Alf-Inge Håland spilte som forsvarsspiller og midtbanespiller.

Er Erling Haaland britisk?

Haaland ble født 21. juli 2000 i Leeds, England, da faren Alf-Inge Håland spilte for Leeds United i Premier League på den tiden. I 2004, tre år gammel, flyttet han til Bryne, foreldrenes hjemby i Norge.

Hvor lenge bodde Haaland i England?

Haaland Sr. tilbrakte 10 år i den engelske Premier League med Nottingham Forest, Leeds og Man City mellom 1993 og 2003 mens han vant 34 landskamper for Norge, men han er kanskje best husket for skrekktaklingen han mottok fra Roy Keane i Citys derbytrekning mot Manchester United i april 2001.

Hvilket språk snakker Erling Haaland?

Han er også en god fyr, men det tror jeg alle er. Det virker som en veldig avslappet atmosfære i gruppen, og jeg liker det så langt." Og for fans som ikke er kjent med det norske språket, ga Haaland også et par tips om hvordan man uttaler sin name: "Du kan si det som du vil.

Er Erling Haaland en Leeds-fan?

Erling Haalands kjærlighet til Leeds United er ingen hemmelighet - og nå har den slående sensasjonen blitt avbildet iført klubbens utstyr. Leeds-fødte Borussia Dortmund-spiss Haaland har tidligere snakket om sin lidenskap for klubben som representerer fødebyen hans.

Anbefalt: