Logo no.boatexistence.com

Hvilken leire er best for øredobber?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken leire er best for øredobber?
Hvilken leire er best for øredobber?

Video: Hvilken leire er best for øredobber?

Video: Hvilken leire er best for øredobber?
Video: Натерла морковку и смешала с мукой! Печенье, которое МОЖНО ВСЕМ и в больших количествах! 2024, Juli
Anonim

Anbefalinger. De beste merkene av polymerleire for å lage øredobber og smykker er Sculpey Premo, Fimo Professional og Kato Polyclay. Eller, hvis du vil ha en mykere leire med en matt finish, bør du vurdere Sculpey Souffle. I tillegg, hvis du vil ha gjennomsiktige og spesialfarger, prøv Cernit.

Er polymerleire for tung for øredobber?

Når du lager øredobber av polymerleire, er det bare et par ting å huske på:Polymerleire er selvklebende. … Du skulle ikke tro at disse ville gjøre for tunge øredobber, men det kan de hvis du ikke er forsiktig. Faktisk er palettene nedenfor, selv om de er favorittene mine, de mest tunge og kan bare brukes en kort stund.

Hvilken leire skal jeg bruke til smykker?

Sculpey polymer leire er en favoritt støpemasse i smykkeindustrien, spesielt for skulptur. Utrolig myk og smidig, du finner ikke en lettere leire å jobbe med enn Premo!

Er lufttørr leire bra for øredobber?

Lag noen søte, lette lufttørke øredobber av fjær med bare noen få trinn! Vel, lufttørr leire er annerledes enn ovnbrent leire, den er ikke så sprø … Og siden disse lufttørr leire-øreringene er relativt små, kommer de ikke til å knekke i to under normal bruk.

Er leireøreringer populære?

Øredobber av polymerleire er veldig populære og veldig trendy akkurat nå. De er enkle og raske å lage, noe som betyr at du kan lage dem i alle farger for å matche garderoben din. Du kan også få dem raskt til å selge for litt ekstra penger.

Anbefalt: