Logo no.boatexistence.com

I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende?
I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende?

Video: I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende?

Video: I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende?
Video: 🎶 ДИМАШ И ТЕНГРИ "Хун галуу" | Dimash and Tengri «Swan goose» analysis 2024, Kan
Anonim

Den kinesiske reisende Hiuen Tsang besøkte India under regjeringa til Harshavardhana. Han er også kjent som Pilgrimsprinsen. Harshavardhana styrte Nord-India fra 606-647 e. Kr. Han var herskeren over Vardhana-dynastiet.

I hvilken regjeringstid gjorde den kinesiske reisende FA?

Riktig alternativ: B

Kinesisk reisende Fa-hien besøkte India under regjeringen til Chandragupta II. Fa-hien var den første kinesiske buddhistiske pilegrimen som la en beretning om sine reiser til Sentral-Asia, India og Sri Lanka.

I hvilken regjeringstid kom den kinesiske reisende Fa Hein til India?

Fullstendig svar: Fa-Hien som også er kjent som Faxian var en kinesisk buddhistisk hengiven som var vandreren som reiste til India i løpet av perioden Chandragupta-II.

Når besøkte den kinesiske pilegrimen India?

Flere hundre kinesiske pilegrimer reiste til India mellom 500- og 1100-tallet for å søke autentisk lære og autoritative tekster i det buddhistiske hjemlandet. De mest kjente er Faxian, Xuanzang og Yijing, som etterlot skriftlige beretninger om sine reiser.

Hvem var den første kinesiske reisende i India?

Fa Hien eller Faxian (399 – 413 e. Kr.):Fa-Hien var den første kinesiske munken som reiste til India på jakt etter store buddhistiske skrifter. I en alder av sekstifem reiste han, for det meste til fots, fra Sentral-Kina og tok den sørlige ruten gjennom Shenshen, Dunhuang, Khotan og deretter over Himalaya, til Gandhara og Peshawar.

Anbefalt: