Logo no.boatexistence.com

Kan du skjule bære i lommen?

Innholdsfortegnelse:

Kan du skjule bære i lommen?
Kan du skjule bære i lommen?

Video: Kan du skjule bære i lommen?

Video: Kan du skjule bære i lommen?
Video: Klassen Eat it or wear it: Hvem får torskerogn i lommen? | Ultra 2024, Kan
Anonim

Lommebæring gjøres best i bukselommen foran, en cargo-lomme eller i en jakke-lomme … Ellers er det faktisk en papirvekt i lommen. Med riktig valg av våpen, hylster og med litt øvelse, skjønt… lommebære med hylster er definitivt en mulig skjult bæremetode.

Betraktes lommebærer som skjult bære?

Lommebæring er et middel til å skjult bære en pistol i…du gjettet riktig, lommen din.

Er det trygt å ha en pistol i lommen?

Ikke stikk hånden i våpenlommen med mindre du er redd for livet eller alvorlig kroppsskade Med andre ord, ikke vær "den fyren" som gjør det så tydelig at han bærer skjult fordi han alltid strekker seg i lommen for å forsikre seg om at pistolen er i orden og ønsker å ta på den.

Er det lovlig å skjule bære uten hylster?

Selv om det i noen tilfeller er helt lovlig å bære skjult uten hylster, er det aldri en god idé å gjøre det. Det finnes tradisjonelle og ikke-tradisjonelle måter å bære skjult på, og jeg skal dekke hvorfor en form for "hylster" er det beste alternativet for å bære våpenet ditt på en ansvarlig måte.

Er lommehylster lovlige?

Hvis skytevåpenet er delvis avslørt, sjanse er det lovlig og krever ikke spesielle avgifter eller frimerker. Lommebokhylstrene som selges av Gunner Security for Ruger LCP, Kel-Tec, S&W Bodyguard, Kahr, Sig Sauer, Taurus osv. har ATF-godkjenning og lovlig.

Anbefalt: