Logo no.boatexistence.com

Hvor sitter besteforeldre i bryllupsfesten?

Innholdsfortegnelse:

Hvor sitter besteforeldre i bryllupsfesten?
Hvor sitter besteforeldre i bryllupsfesten?

Video: Hvor sitter besteforeldre i bryllupsfesten?

Video: Hvor sitter besteforeldre i bryllupsfesten?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Selv om foreldre og besteforeldre kan ha et bord reservert for dem, er det vanligvis et eget bord som ligger nær hovedbordet. Her er noen andre etikettetips for sitteplasser til bryllupsmottak.

Hvor sitter besteforeldre i bryllup?

Foreldre og seremonien skal sitte foran paret. Hvis det er plass ved foreldrenes bord, sett alle besteforeldre der. Ellers, sett besteforeldre til venstre for bruden og høyre for brudgommen ved de neste bordene over.

Hvor sitter foreldre til brudepar i resepsjonen?

Æresbordet plassert nær hovedbordet-er der foreldrene til både bruden og brudgommen, bryllupsoffisienten og noen ganger besteforeldre sitter under mottakelsen.

Hvem sitter ved bord 1 i et bryllup?

Brudeparet har muligheten til å sitte på et kjærestebord sammen eller ved et brudebord med alle medlemmer av brudeselskapet sittende sammen. Noen par velger også å sitte på bord med bestemannen, hushjelpen/ærens mor, foreldrene og besteforeldrene.

Er besteforeldre en del av prosesjonen?

Tradisjonell jødisk prosesjonsordre for bryllup

Brudens besteforeldre: Brudens besteforeldre går ned midtgangen først. Når de når fronten, blir de satt på den første raden, på høyre side. … Besteforeldrene til brudgommen: Bomgommens besteforeldre vil følge med

Anbefalt: