Er kjoleskjorten oppe?

Innholdsfortegnelse:

Er kjoleskjorten oppe?
Er kjoleskjorten oppe?

Video: Er kjoleskjorten oppe?

Video: Er kjoleskjorten oppe?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Oktober
Anonim

Formelle skjorter, eller smokingskjorter, er lange ermer, button-opp-skjorter med kort krage som er ment å brukes med en sløyfe. Ofte kombinert med en dress, er disse de mest kledelige av alle dressskjorter i herreklær og brukes sjelden utenom gallaer med svart slips.

Hva er forskjellen mellom en dressskjorte og en button down?

Standarddressskjorten er også en button down-skjorte med lange ermer, men kragen er en mer komfortabel nedtrekksstil. Det regnes som en svært allsidig motestift for moderne menn. Kjoleskjorten ble imidlertid opprinnelig designet for å brukes på forretningsreise, som et semi-formelt alternativ.

Knepper du skjorter opp eller ned?

De er begge gyldige termer, men her er forskjellen: A button up er en skjorte som knepper opp foran på kroppen hele veien. En button down er en skjorte som har knapper på kragen som du kan trykke ned.

Er en skjorte med knapper en skjorte?

En skjorte med knapper refererer til enhver skjorte som knepper seg helt foran. En button down-skjorte betyr hvilken som helst button up-skjorte med en krage som kan kneppes ned.

Hva heter en button up-skjorte?

A kjoleskjorte, skjorte med knapper, skjorte med knapp foran, skjorte med knapp foran eller skjorte med knapper er et plagg med krage og åpning i full lengde ved foran, som festes med knapper eller skjorteknaster.

Anbefalt: