Logo no.boatexistence.com

Er silkeabber lovlig i California?

Innholdsfortegnelse:

Er silkeabber lovlig i California?
Er silkeabber lovlig i California?

Video: Er silkeabber lovlig i California?

Video: Er silkeabber lovlig i California?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

I California er de fleste eksotiske pattedyr ulovlige, inkludert ildere. … Spørsmål: Hvis jeg bor i California, kan jeg eie en pygmy silkeaper? Svar: Nei, California har ekstremt restriktive lover for eksotiske pattedyr.

Er det lovlig å eie en ape i California?

Apekatter. Mens aper er tillatt som kjæledyr i nabolandene Arizona og Nevada (med lisens i førstnevnte), de er ulovlige å holde som kjæledyr i California Som tilfellet er med de fleste forbudte dyrene På listen er grunnen til at aper ikke kan gå på grunn av skaden de kan gjøre på kalifornisk dyreliv og landbruk.

Hvilke dyr er det ulovlig å eie i California?

I henhold til California Code of Regulations (CCR) 671 er kjæledyreierskap av følgende dyr også ulovlig uten spesiell tillatelse: Raccoons, skunks, alligatorer, lemurs, sebras, visse giftige krypdyr, præriehunder, ulvehybrider (ulvehunder), store katter som bobcats, servaler og geparder.

Hva slags ape er lovlig å eie i California?

I California er alle gorillaer, sjimpanser, orangutanger, bonoboer og gibboner klassifisert som "dyreliv" som må være sterkt regulert av staten for deres egen helse og velferd som samt offentlig sikkerhet. Generelt er det ulovlig å importere, eie eller selge aper for bruk som kjæledyr i California.

Er silkeabber lovlig i USA?

For tiden, Washington state, Montana, Nevada, North Dakota, Nebraska, Kansas, Iowa, Missouri, Arkansas, Wisconsin, Illinois, Ohio, Alabama, West Virginia, Virginia, North Carolina og South Carolina har ingen restriksjoner på å holde aper som kjæledyr.

Anbefalt: